Kaart

Koude voorgerechten

  • Runds Carpaccio € 30.50

    parmesan en rucola

  • Runds Carpaccio € 28.50

    parmesan en rucola

  • Tonijn Carpaccio € 30.50

    basilicum en gedroogde tomaat

  • Tonijn Carpaccio € 28.50

    basilicum en gedroogde tomaat

  • Burrata met groene pesto € 28.50

    krokant slaatje en granaatappel

  • Tartaar van rund € 33.50

    Simmentaler handcut - licht gemarineerd

  • Ceviche van tonijn € 33.50

    met wasabi mayonaise en sesam

  • Bord Pata Negra ham € 36.00

    Bellota reserva 24 maanden

  • 6 oesters Fine de Normandie € 30.50

    Fine de Normandië

  • 6 platte oesters € 28.00

    Fine de Normandië

  • Garnaalcocktail € 39.50
  • Imperial Caviar 10 gram € 39.00
  • Imperial Caviar 30 gram € 115.00

Warme voorgerechten

  • Garnaalkroketten € 26.00
  • Kikkerbillen € 30.50
  • Scampi’s in de lookboter € 28.50
  • Gegratineerde oesters fine champagne € 32.50
  • Aziatische wok met kip € 29.50

    soja en koriander

  • Gegrilde spiesjes € 30.50

    scampi, kip, runds - lightly smoked

  • Verse pasta met truffelschilfers € 34.00
  • Gegratineerde mosseltjes € 29.50
  • Lolly's met buikspek € 29.50

Mosselen

  • Mosselen natuur € 36.80
  • Vin blanc / crème / Provençale / Dijonaise / Crème curry / à l’ail € 38.80

Visgerechten

  • Solettes meunières € 39.50

    met salade en tartaar saus

  • Gebakken zeetong (500gr.) € 57.00
  • Kabeljauw royale € 44.50

    prei en grijze garnalen

  • Zeeduivel € 39.50

    prei en grijze garnalen

  • Gegrilde tonijnfilet € 41.50

    groene asperges

  • Paling in ’t groen € 41.50

    gebakken, room

  • Kreeft op zijn mooist € 64.00
  • Kreeft met lookboter € 66.00
  • Pasta Palourdes € 38.50

    tomaat, basilicum en parmigano

Vleesgerechten

  • Ierse Rib-Eye natuur € 43.50
  • Ierse Rib-Eye € 45.50

    rucola, basilic, parmigano, tomaat

  • Steak filet mignon natuur € 37.50
  • Filet pur van Simmentaler € 51.50

    300gr.

  • Côte à l’os Irlandais € 105.00

    2 cts – 1150gr.

  • Tomahawk Côte à l’os € 118.00

    2 cts – 1280gr.

  • Smoked vegetables € 15.00
  • Béarnaise, Pepersaus, Archiduc, Provençale € 4.50
  • Salade mixte, witloofsalade, tomatensalade € 10.00
  • Hamburger New York-Style € 28.50
  • Krokant gebakken kalfszwezerikken € 46.50

    groene asperges, shiitake

  • Wagyu Rib-Eye Japan A4 250 gram € 120.00
  • Wagyu Bavette Australiê € 70.00

Iedere vrijdag- en zondagavond Fondue Bourguinonne te verkrijgen behalve tijdens de zomermaanden juli en augustus; ipv zeevruchtenschotel koud 80€ en warm 89€ 2dagen op voorhand reserveren om vers te bestellen
050/610342

Gelieve u te wenden tot ons personeel aangaande mogelijke allergenen.

Eén rekening per tafel.