parmesan en rucola
basilicum en gedroogde tomaat
krokant slaatje en granaatappel
Simmentaler handcut - licht gemarineerd
met wasabi mayonaise en sesam
gravad lax
Bellota reserva 24 maanden
Fine de Normandië
Fine de Normandië
soja en koriander
scampi, kip, runds - lightly smoked
citroengras en koriander
compote van ajuin
met salade en tartaar saus
prei en grijze garnalen
prei en grijze garnalen
groene asperges
gebakken, room
lookboter en rijst
tomaat, basilicum en parmigano
rucola, basilic, parmigano, tomaat
300gr.
300gr.
2 cts – 1150gr.
2 cts – 1280gr.
groene asperges, shiitake
Iedere vrijdag- en zondagavond Fondue Bourguinonne te verkrijgen behalve tijdens de zomermaanden juli en auguatus.
Gelieve u te wenden tot ons personeel aangaande mogelijke allergenen.
Eén rekening per tafel.